Cashback & Shopping Points

  • 5% + 1,5 na 200 BAM kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Uslovi


Popust se ne može ostvariti na već snižene artikle, na automobile, motore, poljoprivredne strojeve, mehanizaciju, kosilice i motorne pile, kao ni na plaćanja kreditnim karticama.

Opis

Poduzeće Sofa MM d.o.o. osnovano je 1995. godine u Vitezu sa namjerom da na viteško tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvodača po prihvatljivim cijenama. Počeli su kao mala trgovina da bi u međuvremenu narasli u jednu od vodećih trgovina rezervih dijelova za mala i teretna vozila na području Središnje Bosne.

Sa ponosom možemo reći da danas posluju na 5000 m2 korisnog prostora, koji se nalazi na PC-96, te da kupcima mogu ponuditi preko 50 000 različitih artikala od kojih izdvajamo: - rezervne dijelove za putnički, gospodarski i poljoprivredni program, - auto gume svjetski poznatih proizvođača, - motorna i industrijska ulja iz programa Shell i Selenia, - motorne pile i opremu iz programa Husqvarna i Stiga, - skutere Keeway, - poljoprivredne strojeve, - sve potrebno za održavanje vašeg motornog ljubimca.

Sofa MM je od 2007. godine ovlašteni trgovac i serviser renomiranih marki vozila Fiat, Alfa Romeo i Lancia. Ponudu vozila upotpunili su sa rabljenim vozilima raznih svjetskih proizvođača iz uvoza. Sa zadovoljstvom ističemo da su i uvoznici rezervnih dijelova slijedećih brendova: Quinton Hazell, Febi Bilstein, Hengst, Ate, Monark Diesel, Meat & Doria, Meyle, Trucktec, Akron Malo, motornog i industrijskog uljaShell, guma Double Coin i Trayal, te motornih pila Husqvarna. Svoj asortiman upotpunjuju proizvodima poznatih svjetskih marki kao što su: Mann-Filter, SKF, NGK, Hella Beral, Iskra, LUK, Sachs, guma Michelin, Continental, Barum, Sportiva, Sava, Semperit, Bridgestone, Firestone i dr.

Prepoznatljivi su po kvaliteti robe i asortimanu koji prodaju te usluzi koju pružaju. Spremni su na svaki oblik suradnje, posjetite Sofa MM i uvjerite se u prethodno navedeno!

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.