Nestro Petrol

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 0,5 na 200 BAM kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Uslovi


Cashback kartica se prihvaća u kombinaciji sa plaćanjem u gotovini ili bankarskom platnom karticom, a isključuje u kombinaciji sa vlastitim programom lojalnosti firme Nestro Petrol. Cashback kartica vrijedi samo za fizička lica, kao i za svu robu i usluge (osim duhana i cigareta, dopuna za mobilne telephone, te mjenjačkih poslova).

Opis

Nestro Petrol je jedna od članica Nestro grupacije koju čini još Optima grupa, Rafinerija nafte Brod i Rafinerija ulja Modriča.

Nestro Petrol spada među najveće regionalne kompanije za promet nafte i naftnih derivata. Putem svoje maloprodajne mreže kupcima nudi visokokvalitetne derivate proizvedene i prerađene u Rafineriji nafte Brod po evropskim standardima.

Maloprodajna mreža obuhvata 86 benzinskih stanica koje su rasprostranjene na cijelom području Bosne i Hercegovine.

Benzinske stanice su moderno opremljene te osim kvalitetnih goriva takođe imaju i mini market sa ponudom prateće auto opreme, ali i robe široke potrošnje. Određeni broj stanica nudi i dodatne usluge poput autopraonice, mjenjačnice, kafe bar, igralište za djecu, itd.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.