Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 na 200 BAM kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Opis

Karliko d.o.o. maloprodaje prepoznatljive su po visokoj razini zdravstvene ispravnosti proizvoda, kao i higijeni cjelokupnog prodajnog prostora. Prodajno osoblje posebno je obučeno za rad sa osjetljivom namirnicom kao što je meso, a kako bi se osiguralo očuvanje maksimalne higijene razvijen je Kodeks rada u maloprodaji, kojeg poštuju svi zaposleni. Svih 40 zaposlenih u Karliko d.o.o. maloprodajama visoko su kvalificirani majstori svoga zanata, spremni da usluže i najzahtjevnije kupce sa više od 150 proizvoda iz standardne ponude ili da pripreme meso prema posebnoj narudžbi.

U našim maloprodajama moguće je dobiti najbolju informaciju o najpogodnijem i najboljem komadu mesa za pripremu određenog obroka, kao i obaviti kompletnu kupovinu osnovnih prehrambenih namirnica jer kao trgovačku robu nudimo kvalitetne mliječne, pileće, riblje i pekarske proizvode poznatih domaćih proizvođača. U nastojanju da vjernim potrošačima pružimo veću mogućnost izbora proizvoda iz našeg proizvodnog asortimana, razvili smo i maloprodajnu mrežu od 16 bogato opremljenih objekata.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.