Technoshop

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 1,5 na 200 BAM kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card Original vaučeri

Kontakt

Uslovi


LYONESS Cashback kartica prihvaća se samo u kombinaciji s plaćanjem u gotovini, debitnih kartica odnosno ziralnim placanjem. Isključuje se istovremeno korištenje LYONESS Cashback kartice u kombinaciji sa kreditnim karticama ili obrocnim nacinom placanja.

Opis

 

Osnovni cilj lanca prodajnih objekata Techno Shop je plasman vrhunskih inovativnih digitalnih proizvoda a tržište Bosne i Hercegovine.

U ponudi Techno Shop-a se može naći više od 2500 uređaja najpoznatijih svjetskih brendova kao što su: LG,SHARP, PHILIPS, SONY, HOTPOINT ARISTON, ELECTROLUX, TOSHIBA, DELL i mnogi drugi.

Prodajni objekti se nalaze u gradovima Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Banja Luka i Orašje, a uskoro će lanac Techno Shop biti bogatiji za nove objekte i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Posebna posvečenost kupcima, edukovano i ljubazno osoblje su samo neki od kvaliteta koji Techno Shop postavljaju na vodeću poziciju retail lanca u Bosni i Hercegovini.

Kupovinom u Techno Shop-u svaki kupac može ostvariti dodatne pogodnosti kroz program lojalnosti, a posebno smo ponosni na projekat Humana Kupovina u kojem svaki mjesec Techno Shop donira socijalno ugrožene osobe u BiH.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.