MotoGP™ Ticket Shop

Cashback & Shopping Points

 • 5% + 2 na 100 EUR kupovine
 • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

 • Kontakt
  Tel: +387 33 265 390
 • Bitno!
  Molimo Vas da prije kupovine utvrdite da Vaš Browser raspolaže ispravnim Cookie postavkama Sve dodatne bitne informacije na temu Online Shopping, naći ćete u FAQs!
 • ID trgovca
  909000315

Uslovi


Provjeri da li tvoj pretraživač raspolaže ispravnim cookie postavkama. Sve dodatne informacije vezane za online kupovinu možeš pronaći u našim FAQs.
Kako bi pri kupovini ulaznica bilo osigurano ostvarivanje Cashback-a i Shopping Points-a potrebno je na kraju narudžbe unijeti barkod svoje MotoGP™ Cashback Card kartice u za to predviđeno polje. Tvoj Cashback i Shopping Points automatski se prikazuju u tvom profilu na MotoGP-Cashback.com.
Obrati pažnju na FAQs i uslove knjiženja.
Dostava ulaznica poštom moguća je samo mjesec dana prije utrke. Nakon toga sve se ulaznice moraju preuzeti u Voucher Exchange Point-u na licu mjesta.
Za ulaznice kupljene preko MotoGP™ Ticket Shop-a ne može se izvršiti povrat novca.
Rezervacija sjedišta se odvija automatski čim se zaključi transakcija. Ulaznice se izdaju na stazi i MotoGP™-Team nema utjecaja na brojeve sjedišta. Ukoliko su ulaznice naručene putem različitih načina rezervacije moguće je spojiti sjedišta. U tom se slučaju obrati direktno MotoGP™-Team-u.
Za sva dodatna pitanja na raspolaganju stoji MotoGP™-Team.

Opis

U zvaničnom MotoGP™ Ticket Shop-u možeš kupiti ulaznice za sve MotoGP™ trke u sezoni.

MotoGP™ predstavlja uzbudljivu akciju, vrhunsku preciznost i moderne tehnike na dva točka.  MotoGP™ ne samo što glasi za najstarije svjetsko prvenstvo u trkama motora, već i kao kraljevska klasa sporta na dva točka.

Ovako funkcioniše

Kako bi pri kupovini ulaznica bilo osigurano ostvarivanje Cashback-a i Shopping Pointsa potrebno je na kraju narudžbe unijeti barkod Cashback Card kartice u za to predviđeno polje. Tvoj Cashback i Shopping Points automatski se prikazuju u tvom profilu na MotoGP-Cashback.com. Obrati pažnju na FAQs i uslove knjiženja.

Kupovne pogodnosti za obožavatelje motociklizma

Organizatori MotoGP™ svjesni su važnosti obožavatelja za uspjeh njihovih utrka. Oni su ti koji svojim oduševljenjem kreiraju atmosferu na stazama, koja svaki vikend sa utrkama čine posebnim doživljajem. Ova dugogodišnja podrška kroz MotoGP™ Cashback Program treba da dobije prikladno priznanje. Za lojalne obožavatelje imamo brojne pogodnosti pri kupovini: Do 5% Cashback i Shopping Points za Deal-ove pri svakoj kupovini kod partnerskih firmi - besplatno.  I ti sebi možeš osigurati ove pogodnosti!

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.