Shopping uz Cashback – Cashback App za kupovinu!

Uz naš besplatni Cashback App profitiraš od kupovnih pogodnosti i usput na svim svojim kupovinama.

  • Jednostavno pronađi Cashback Shops u svojoj blizini
  • Osiguraj sebi Shopping Point Deals u svako doba
  • Udoban pristup profilu i digitalna Cashback Card

Bilo gdje - shopping uz Cashback!

Pronađi Cashback Shops

Na putu si i želiš na brzinu pronaći Cashback Shop za svoju kupovinu, možda želiš neki dobar ručak ili ti se kupuju suveniri? Uz Cashback App u svako doba imaš pregled Cashback Shops u svojoj blizini i znaš gdje možeš iskoristiti svoje kupovne pogodnosti.

Odmah odgovarajući Deal

Ukoliko pronađeš partnersku firmu koja uz to ima i savršen Shopping Point Deal za tebe, možeš Izaberi Deal, iskoristi Shopping Points i profitiraj od Deal-a odmah prilikom kupovine.

Tvoja digitalna Cashback Card

Ukoliko nemaš Cashback Card kod sebe, a nalaziš se na kasi u Cashback Shop-u, nema problema. Uz Cashback App imaš digitalnu Cashback Card uvijek sa sobom i na taj način profitiraš od kupovnih pogodnosti bez problema.

Tvoje pogodnosti

Bilo gdje profitirati

Uz Cashback App imaš ogroman izbor Cashback Shop-ova uvijek pri ruci – bez obzira da li je to u tvojoj blizini, u tvojoj zemlji ili čitavom svijetu. Također, od svijeta online kupovine te dijeli samo jedan dodir ekrana. Na taj način profitiraš uvijek i bilo gdje!

Opušteno organizovati

Želiš spontano pronaći dobar restoran ili provesti jedan opušten dan pun kupovnih pogodnosti? Uz Cashback App i usput možeš sve opušteno organizovati, profitirati od pogodnosti i možeš iskoristiti ekskluzivne akcije i Deal-ove. Nikada više nećeš propustiti Cashback i Shopping Points!

Širom svijeta kupovati

80.000 partnerskih firmi širom svijeta ne samo da ti nude sve što je potrebno za opušteni izlet i dobar ručak, već možeš pronaći i proizvode za svakodnevnu upotrebu. Pronađi sve Cashback Shops u blizini, kao i aktuelne ponude i ekskluzivne Deal-ove uz Cashback App.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.